Fantasztikus hangulat volt

Deákért a Deákban


Az idei évben hetedik alkalommal került megrendezésre a hagyományos Deákért a Deákban jótékonysági rendezvényünk. A 2012-ben útjára indított kezdeményezés célja kezdetektől hozzájárulás volt a nevelés és oktatás feltételeinek fejlesztéséhez.

Ennek elérése érdekében támogatójegyek vásárlásával, felajánlásokkal és a jótékonysági vacsorán történő részvétellel is hozzá lehetett járulni a sikerhez.

A rendezvénysorozat csúcspontja a jótékonysági vacsora, vagyis a Deák bál az elmúlt hétvégén került megrendezésre.

A hetedik Deák bál sok tekintetben új, az eddigiektől eltérő körülmények mellett zajlott le. Most először köszönthettük vendégeinket új helyszínen az iskola tornatermében, és vendéglátóként először köszönthettük iskolánkban a Skorpió Party Service csapatát.

Az eddigi legmagasabb részvételi létszám mellett, 158 vendég jelenlétében kezdődött meg a hagyományos esemény. Simon Gyula Mátyás SZM elnök és Horváth Szilárd igazgató köszöntötte a vendégeket, majd ezt követően a Táltos Alapfokú Művészeti Iskola bemutatója következett. Varga István vezetésével nagyszerű hangulatot teremtettek a fiatal néptáncos párok, sőt még táncház is kerekedett az előadás végére.

Ezután került sor a vacsorára majd a zene és a tánc lépett elő főszereplővé. A kialakított tánctér megtelt a párokkal és Collins együttes segítségével fantasztikus hangulatban folytatódott az est. Pihenő csak a tombolasorsolás idejére következett be, ahol a felajánlóknak köszönhetően sok szép és értékes nyeremény talált gazdára.

A remek hangulatú est késő éjszakába nyúlóan ért véget. A jelenlévők véleménye szerint az idei est volt talán a Deák bálok történetének legjobb hangulatú, legemlékezetesebb rendezvénye.


Kedves deákosok! Szülők, pedagógusok, iskolai dolgozók!

Szeretnénk ezúton is megköszönni azt a segítséget, támogatást és munkát, amellyel hozzájárultak kezdeményezésünk sikeréhez. Köszönjük közös céljaink eléréséhez nyújtott segítség minden formáját.

A jótékonysági est előkészítésében és lebonyolításában szintén nagyon sokan segédkeztek. Az iskola dolgozói: pedagógusok, a nevelést és oktatást segítők, technikai dolgozók és szülők rengeteget tettek azért, hogy emlékezetes és szép este legyen az idei Deák bál.

Köszönjük! Szeretnénk a sok-sok segítő közül kiemelni négy személyt, akik élen jártak az est előkészítésében és lebonyolításában egyaránt.

Külön köszönet Kasza Ildikó tanítónőnek, aki a szervezésben és megvalósításban is rengeteget tett a siker érdekében. Eráth Éva iskolatitkárnak, Szijártó Róbert szülőnek és feleségének valamint Straub László karbantartónak, akik a maguk területén végeztek kiemelkedő és nélkülözhetetlen munkát.

Reméljük, hogy az est sokak megelégedésére zajlott le és 2019-ben ismét találkozunk: a Deákért a Deákban.


Simon Gyula Mátyás
SZMV elnöke
Horváth Szilárd
igazgató


Képek