Tisztelt Szülők!Az E-Kréta napló bevezetésével kapcsolatban szeretnék néhány fontos információt megosztani Önökkel.

Az új rendszer kialakításához szükséges adatok felvitele megtörtént. A diákokkal, pedagógusokkal kapcsolatos információk rögzítésre kerültek az E-Kréta naplóban. Kollégáink ezen a héten már a napló segítségével rögzítik a tanítási órákat, helyettesítéseket, hiányzásokat illetve a gyerekek értékelése (szóbeli, írásbeli felelet, házi feladat, órai munka, projekt dolgozat, dolgozat) is már a rendszerben kerül rögzítésre.

A szülői hozzáféréssel kapcsolatosan a következő tájékoztatást tudom adni.

A szülő/gondviselő a https://klik037033001.e-kreta.hu  oldalra kattintva tudja elvégezni a szükséges adminisztrációt. A belépést követően kérem, hogy a „Gondviselői jelszó igénylése” feliratot nyissák meg. Ezt követően megnyílik a felület, amelyet Önöknek kell kitölteni. Kérem, hogy az adatokat pontosan vigyék fel az esetleges későbbi hibák, problémák elkerülése érdekében. A folyamat végén a „Jelszó igénylés” feliratra kell kattintani. Ezzel Önök ideiglenes, korlátozott hozzáférést kapnak. Az iskola pedig e-mail formátumban értesítést arról, hogy Önök megtették ezt a lépést.

A kitöltött dokumentumot – a megjelenő utasításnak megfelelően – le kell menteni, ki kell nyomtatni, alá kell írni és el kell juttatni az iskolába (osztályfőnökhöz vagy a titkárságra).

Ezt követően az intézmény Bővített gondviselői jogosultságot biztosít az Önök számára, és amennyiben Önök pontos e-mail címet adtak meg, oda fogják megkapni a belépéshez szükséges kódokat.

Természetesen a beérkezést követően a jelszóval kapcsolatos szülői igények feldolgozása időt igényel és folyamatosan történik a jogosultság megadása.


Köszönjük együttműködésüket!Tisztelettel:

Horváth Szilárd
igazgató