November 10.


Program és munkarend


Az őszi szünetet követően november 10-én (szombat) iskolánkban tanítás nélküli munkanap lesz. Ennek keretében nevelőtestületi értekezlet és azzal párhuzamosan pályaorientációs rendezvény kerül megtartásra végzős tanítványaink számára. Nyolcadikos diákjainknak a programon történő megjelenés kötelező (távolmaradás esetén a hiányzást a tanórákra vonatkozó előírásoknak megfelelően kell igazolni).

Ezen a napon az 1-7. évfolyamos tanulók számára tanítási szünet lesz.

Összevont napközit nem áll módunkban biztosítani és az iskolai menza is szünetel.Pályaorientációs program:

Célja az eredményes és sikeres továbbtanulás támogatása a továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló diákjaink számára. Ennek érdekében az eddigi rendezvényeket (kiállítás, középiskolai tájékoztató) kiegészítően és egy kicsit másképp közelítjük meg ezt a fontos döntést.A pályaorientációs program kezdete  8 óra.

Végzős osztályközösségeink, osztályfőnökeik vezetésével - forgószínpadszerű lebonyolítási rendben - három foglalkozáson vesznek részt. Egy-egy helyszínen a tanulócsoportok 35 percet tartózkodnak. Az esemény kb. 9.45 - 10.00 óra körül fejeződik be. Ezt követően a gyerekek hazamehetnek, de Linczmayer Judit továbbtanulási-pályaválasztási felelős, pszichológus 11 óráig várja az érdeklődő diákokat, a pályaválasztással kapcsolatos egyéni kérdések megbeszélésére is.Előadások, programok:1. A szakmaválasztásról

Előadó: Stampf Eszter pályaorientációs tanácsadó

Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


2. Mi leszek, ha nagy leszek?

Előadó: Linczmayer Judit továbbtanulási-pályaválasztási felelős, pszichológus

Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat


3. Online kérdőív kitöltése a pályaválasztásról

Nagy Sándor pedagógus-rendszergazda