VeszprémFest


Felhívás


A VeszprémFest részeként az Óváros téren megrendezésre kerülő Rozé, Rizling és Jazz Napokhoz kötődően – immár negyedik alkalommal – ismét rajzpályázat kerül meghirdetésre.


A pályázat célja

Veszprém két ikonikus épületét rajzolhatják meg, festhetik ki kedvükre a pályázók. A Tűztorony és a Városháza homlokzatának egyedi díszítése a cél.

Pályázni mindkét épületre, vagy csak az egyikre készült munkával is lehet. A pályázatra kizárólag színes alkotás készíthető.


A pályázat díjazása

A nyertes pályaműveket (épületenként 10-10 alkotást) a VeszprémFest ideje alatt július 5. és július 14. között kivetítik az épületek falaira, amelyek így egész este díszítik a Tűztorony és a Városháza épületét.

Emellett a nyertesek egyéb értékes jutalmakban is részesülnek.


A pályázat beadásának határideje

A pályaműveket 2019. április 29-ig kell beküldeni a megadott címekre.

A mellékletben olvasható Az Én házam – Én tornyom – Én városom c. pályázat felhívása.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy mindezen információk a https://veszpremfest.hu/rajzpalyazat weboldalon is megtalálhatók. A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdéseket az info@veszpremfest.hu címen várják.

Az elmúlt három esztendőben minden alkalommal kerültek a díjazottak közé deákos diákok. Reméljük, ez a sorozat nem szakad meg és idén nyáron is lesznek esték, amikor tanítványaink alkotásai díszítik majd az Óváros téri épületek falát.