Ballagási 2020


A koronavírus-járvány miatt júniusban elhalasztottuk ballagási ünnepélyünket. A szülők és a gyerekek felé akkor azt az ígéretet tettük, hogy augusztus végén pótoljuk az elmaradt ünnepélyt, ha a feltételek lehetővé teszik.

Nos, a körülmények lehetővé tették, hogy augusztus 29-én megrendezzük azt, ami júniusban elmaradt. A helyzetre tekintettel rendhagyó intézkedések mellett került sor nyolcadikosaink búcsúztatására. A felcsendülő dallamok mellett öt végzős osztály diákjai kezdték meg utolsó útjukat az épületben.

Az ünnepély helyszíne a fórum volt, ahol szülők, hozzátartozók és pedagógusok jelenlétében búcsúztattuk el végzős diákjainkat. A műsort követően a nyolcadik évfolyam nevében Gyermeli Hanna 8. c osztályos tanuló köszönt el, majd hagyományainknak megfelelően a végzősök képviselői felkötötték az iskola zászlajára a 2019/2020-as tanév emlékszalagját.

Az igazgatói beszédet követően jutalmat vehettek át azok a nyolcadikosok, akik tanulmányi, közösségi munkájukkal és versenyeredményeikkel öregbítették iskolánk hírnevét. Összesen 56 végzős diák vehetett át elismerést az intézmény vezetőjétől.

Veres Anikó az iskolai Diákönkormányzat vezetőjétől Baján Alexandra és Ipacs Virág Kornélia vehetett át elismerést a közösségért végzett munkájuk elismeréseként. Az iskola emléklappal köszönte meg a szülői közösségben végzett kiemelkedő munkát is.

Végül díszoklevélben részesült kilenc diák, akik nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt értek el valamint példamutató szorgalmukkal és versenyeken nyújtott kitűnő teljesítményükkel is öregbítették iskolánk hírnevét: Boros Csanád Apor (8. a), Harkai Hanna (8. a), Ihász Bertalan (8. a), Fazekas Laura (8. b), Turi Bálint (8. b), Veisz Dóra (8. b), Horváth Lili ((8. c), Ipacs Virág Kornélia (8. c), és Péntek Zsófia (8. c) osztályos tanulók.

Kedves Nyolcadikosok!

Sok sikert kívánunk Nektek!

Képek