Eplényben síeltünk


A SKI43 program keretében lehetőség nyílt arra, hogy Eplényben - az Intersport Síarénában - tölthessenek el a diákok, pedagógusaink kíséretében néhány önfeledt, vidám órát. Közben szakemberek segítségével ismerkedhettek meg vagy mélyíthették el a már meglévő sítudásukat. Mindezt térítésmentesen (csak a kijutást és a visszautazást kellett megoldani).

A mostani járványhelyzetben különösen fontos, hogy legyenek olyan programok, amelyek segítenek a közösségek kialakulásában, a közös élmények megélésében. A SKI43 program ehhez járul hozzá.

Ezen a héten 6.b és c osztályunkból 29 diák és az 1.c teljes közössége vett részt a programban. A gyerekeknek (szülőknek) csak a meleg síoverálról, kesztyűről  kellett gondoskodni. Síbakancsot, léceket, sisakot a szervezők biztosítottak. A program keretében - kisebb csoportokra osztott - diákjainkat síoktatók vették szárnyaik alá. A síoktatásból és téli játékokból álló program közel 2,5 órán keresztül tartott. A kipirult, fáradt deákosoktól a végén finom falatokkal búcsúztak el a szervezők (forró tea végig a rendelkezésre állt).

Nagyszerű kezdeményezés és óriási élmény volt a gyerekeknek. Köszönjük a szülők segítségét is a program sikeres lebonyolításában.


Képek