Tisztelt Szülők!Tájékoztatom Önöket, hogy a kialakult járványhelyzet miatt az iskolai közétkeztetést biztosító vállalat (Hungast) a következő – gyermekeket is érintő – rendelkezést hozta:

Gyermek (tanuló) betegsége esetén a szülő számára éthordóban az iskolából történő ebédszállítás megszűnik. A beteg gyermek ebédjét a Veszprémi Szakképzési Centrum Jendrassik-Venesz Technikum, főzőkonyhájából lehet elvinni (Veszprém, Március 15. utca). A konyha dolgozói az ebédet tányérba tálalják ki és annak átöntése az éthordóba a szülő feladata. Az ebéd elvitelére 14 óráig van lehetőség.

Az iskolának minden munkanap 9 óráig kell tájékoztatást adnia az étkeztető felé, hogy hány gyermek ebédjét viszik el a főzőkonyháról. Ezért kérem, hogy Steierlein Zsuzsanna kolléganőnek jelezzék reggel - a gyermek betegsége esetén -, hogy ha szeretnék elvinni az ebédet a főzőkonyháról. (Az étkezés lemondásának szabályai nem változtak). Elérhetőségek: deakvpgazd@gmail.com  email címen vagy +36-20 779-6754 telefonszámon.

Az étkeztető tájékoztatása szerint a változtatásról szóló döntését az egészségügyi szakhatóság utasítása alapján hozta meg minden intézményére vonatkozóan.

A rendelkezés hatályba lépése: 2021. február 18. (csütörtök)

Veszprém, 2021. február 18.

Horváth Szilárd

igazgató

Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola