Zárul az első félévA tanév rendjének megfelelően január 22-én befejeződött a 2020/2021-es tanév I. féléve. Az ilyenkor szokásos menetrend szerint megtörténtek a félévet lezáró osztályozó értekezletek. A gyerekek, az I. félév teljesítményét tükröző értesítőket január 29-én (péntek) kapják meg (a gyakorlatban ettől a naptól lesz megtekinthető az e-Kréta rendszerben a féléves értesítő).

A második félév új órarendje 2021. február 1-jén (hétfő) lép életbe.

A jövő héten február 4-én (csütörtök) 14.30-kor tartjuk a félévzáró nevelőtestületi értekezletet (az erre vonatkozó, délutánt érintő tanítási rendről külön tájékoztatást adunk).

Február 8-án (hétfő) iskolánkban tanítási szünet lesz.

A járványhelyzet miatt több hagyományos, februári rendezvényünk elmarad. Ennek megfelelően nem kerül megrendezésre a Bem megyei matematikaverseny, nem tartjuk meg az iskolai farsangot illetve nem lesz szülők-nevelők bálja sem. Ezek pótlása ebben a tanévben később sem történik meg. Reméljük, hogy a következő tanévben már visszatérhetünk a megszokott menetrendünkhöz és ezeket az eseményeket is – csakúgy, mint a többit – újra, hagyományainknak megfelelően tudjuk megszervezni és lebonyolítani.

A félévzáró szülői értekezletek online formában történnek meg.

Nyolcadikos osztályaink esetében tettünk kivételt a továbbtanulás miatt: külön rend szerint megtörténtek a jelenléti szülői értekezletek (a központi, írásbeli felvételi is lezajlott már).

A beiskolázási programunk is rendhagyó módon zajlik továbbra is. A honlapunkon található folyamatosan bővülő „Oviból-suliba” oldalunkon megtekinthető minden ezzel kapcsolatos információ (terv szerint a beiratkozás időpontja: 2021. április 15-16. lesz).

Iskolánkban a második félévben is fenntartjuk az „Intézkedési tervben” megfogalmazott alapelveket, szabályokat. Kérjük továbbra is - az eddigieknek megfelelően - ezek betartását.