FonalfűrészelésIskolánk 19. alkalommal szervezte meg a Luca-napi fonalfűrészelő versenyt, amit közel két évtizeddel ezelőtt volt kollégánk Mészáros Gábor indított útjára. Sajnos a járvány miatt ezt a rendezvényünket sem tudtuk hagyományos formában lebonyolítani, de úgy döntöttünk, hogy vállaljuk a nehézséget és meghirdetjük a helyzethez igazodó feltételek mellett.

Ennek szellemében pályázatként hirdettük meg az eseményt. Két karácsonyfadíszt kellett készíteni a pályázóknak fonalfűrész segítségével: az egyiket meghatározott sablon alapján, a másikat szabadon választottan. A kialakult helyzet miatt a munkadarabok elkészítésére hosszabb idő állt a gyerekek rendelkezésére, hiszen január 11-ig lehetett beküldeni a pályamunkákat.

Az elkészült munkákat szakmai zsűri értékelte és az értékelés online formában valósult meg.

Köszönjük a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nagylelkű támogatását, amellyel idén is hozzájárult a Luca-napi fonalfűrészelő verseny megszervezéséhez.

A Deák iskola részéről a versenyt szervezték: Blahó Csilla, Somosné Farkas Edina és Péntek Balázs kollégák. Köszönjük munkájukat!A helyezetteknek gratulálunk!