Tisztelt Szülők!


Megszületett az emberi erőforrások minisztere által jegyzett határozat a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről (17/2021.(III.5.) EMMI határozata).

A határozat gyakorlatilag azokat az alapelveket tartalmazza, amelyeket a tegnapi hír már tartalmazott.

Nevelőtestületünk tavaly márciusban kialakította a digitális távoktatásra vonatkozó protokollját. A tegnap leírtaknak megfelelően elkészült a következő időszakra vonatkozó órarend, amely kisebb módosításokkal és finomításokkal, a tavasszal már bevált mintájára készült el.

A gyakorlatban az iskola – terveink szerint – munkanapokon 7-17 óra között lesz nyitva.

Vezetői ügyelet: munkanapokon 8-16 óra között.

A rendelet 6. pontja rendelkezik a felügyeletről:

Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre.

Tehát a tavaszi időszakkal ellentétben a digitális távoktatás időszakában most nem lesz gyermekfelügyelet, amelynek indoka a kontaktusszám csökkentése illetve minimumon tartása.

Étkezéssel kapcsolatban az étkeztető vállalat jelezte, hogy a digitális távoktatás időszakában is biztosítja a gyerekek számára az étkezést a következő feltételek mellett:
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Steierlein Zsuzsának kell jelezni az étkezési szándékot és nála is lehet azt lemondani (a fenti feltételek mellett). Elérhetőségei a honlapunkon megtalálhatók: Étkezéssel kapcsolatos információk címszó alatt a nyitó oldalon. Az ebédet Egyetem étteremből lehet elvinni (Veszprém, Hóvirág u. 6.), amelynek email címe: egyetemetterem@hungast.hu, telefonszáma:+36 20 525 1902. Az étel átvétele 11.30 – 13.30 között lehetséges (a közelmúltban kialakított rend szerint).

Veszprém, 2021. március 5.

Üdvözlettel:
Horváth Szilárd
intézményvezető