Bem József megyei matematikaverseny
2019/2020

Tájékoztató

A versenyre való nevezéshez iskolánként legalább egy regisztrált felhasználó szükséges, aki nem feltétlen kell, hogy megegyezzen a felkészítõ tanárral. Az õ nevét a tanuló nevezésekor kell megadni. Az iskola adatait elegendõ egy alkalommal kitölteni, a továbbiakban már a listából kiválasztható. A regisztrációról és a nevezésrõl e-mailt küld a rendszer, ezért szükséges egy mûködõ e-mail cím megadása. Az adatok megadása után a Regisztrál gombra kattintva a nevezési oldal jelenik meg.
A tanuló nevezésekor a felkészítõ tanár mezõben a regisztráló személy neve jelenik meg automatikusan. Ha ez nem egyezik meg a felkészítõ tanárral, a mezõ tartalma átírható. A tanuló nevezése a Nevezés gombra kattintva fejezõdik be. Minden tanuló sikeres nevezésérõl e-mailt küld a rendszer (a korábban megadott e-mail címére).
A nevezettek listája fülre kattintva kétfajta lista jeleníthetõ meg. Az egyik lista a bejelentkezett felhasználó által nevezett diákokat tartalmazza, a másik pedig az iskolából nevezett összes diákot. A két lista között a megfelelõ opció kiválasztása után a Frissítésre kattintva lehet váltani.
Ha egy tanulóhoz tartozó adatok valamelyikét módosítani szeretnénk, ezt a tanuló nevére kattintva tehetjük meg.
Amennyiben a késõbbiekben újabb diákokat szeretnénk nevezni, a regisztrációkor megadott felhasználónevet és jelszót megadva lehet belépni a nevezési oldalra.